Marktplaats CMS

Een marktplaats CMS is een CMS programma waarmee een eigen marktplaats beginnen en beheren sterk wordt vereenvoudigd. Het is dusdanig eenvoudig dat u er nauwelijks technische kennis voor nodig heeft. Wanneer u het marktplaats CMS in gebruik neemt, krijgt u de beschikking over een beheeromgeving waarmee u allerlei wijzigingen kunt aanbrengen aan uw eigen advertentie website.

Tijdens de installatie van het script wordt een groot aantal categorieën voor uw advertentie website direct voor u aangemaakt. Wilt u uw eigen categorieën gebruiken in plaats van de door het script aangemaakte categorieën, dan is dat ook mogelijk. Het aanmaken van een nieuwe hoofd- of subcategorie is een fluitje van een cent.

Het marktplaats CMS bevat biedt diverse mogelijkheden voor het generen van inkomsten. U kunt een prijs instellen voor het aanmelden op de website. Na de aanmelding en de betaling kan een gebruiker zelf advertenties aanmaken en onbeperkt reageren op advertenties.

Ook is het aanmaken van betaalde rubrieken mogelijk. Voor het plaatsen van een advertentie in een dergelijke rubriek zal de adverteerder moeten betalen. Hoeveel er betaald moet worden, kunt u per afzonderlijke categorie instellen.

Bij het plaatsen van een advertentie kan voor verschillende extra opties worden gekozen. Voor de afzonderlijke opties kunt u een prijs instellen. Denk bijvoorbeeld aan een het toevoegen van een telefoonnummer of een website link aan een advertentie.

Voor alle bovengenoemde mogelijkheden kunt u afzonderlijk instellen of u hier geld voor vraagt en wanneer dat het geval is, hoeveel u precies vraagt. Om het ontvangen van betalingen mogelijk te maken werkt het marktplaats CMS met een Mollie-koppeling. Mollie is een online betaaloplossing die heel gemakkelijk aan het script te koppelen is.

Om de website van de aanbieder van het marktplaats CMS te bezoeken kunt u hier klikken. Op die website kunt u meer lezen over het marktplaats CMS en kunt u het marktplaats CMS kopen.