Marktplaats PHP script

Het marktplaats PHP script is een in de scripttaal PHP ontwikkeld script, waarmee een eigen marktplaats beginnen mogelijk is zonder dat u diepgaande technische kennis hoeft te hebben. Het marktplaats PHP script is te installeren op webhosting pakketten die het gebruik van PHP scripts ondersteunen en waarbij het gebruik van een MySQL database geen probleem is.

Wanneer u het marktplaats PHP script installeert, wordt er een grote hoeveelheid rubrieken voor u aangemaakt op uw eigen advertentie website. Deze rubrieken zijn meteen te gebruiken. Wilt u uw eigen rubrieken gebruiken in plaats van de door het script aangemaakte rubrieken, dan is dat geen enkel probleem. U heeft de volledige vrijheid bij het aanpassen van de rubrieken. U kunt zowel hoofd- als subrubrieken aanmaken. Ook kunt u per rubriek aangeven of de plaatsing van een advertentie in die rubriek gratis is of dat er een geldbedrag betaald moet worden voor de plaatsing. Hoe hoog dat bedrag is, kunt u per afzonderlijke rubriek instellen.

Voor meer informatie over het marktplaats PHP script kunt u deze website bezoeken. Via die website is het script ook betaalbaar aan te schaffen. Wanneer u het script koopt, kunt u het meteen downloaden en installeren op uw webruimte. Wilt u het script door de aanbieder laten installeren op uw webhosting pakket, dan is dat ook mogelijk.

Ook is het marktplaats PHP script zo in te stellen dat mensen moeten betalen voor de aanmelding op de website. Men betaalt dan een door u ingesteld geldbedrag en kan vervolgens advertenties aanmaken en reageren op advertenties.

Tevens is het mogelijk om mensen te laten betalen voor extra opties waarvoor men kan kiezen bij het plaatsen van een advertentie. Zo kan een adverteerder ervoor kiezen om een telefoonnummer of een link naar een website toe te voegen aan zijn advertentie. Voor iedere optie kunt u een afzonderlijke prijs instellen.