Marktplaats script kopen

Een marktplaats script kopen is een goed idee wanneer u een eigen marktplaats wilt beginnen. Een marktplaats script kunt u kopen via de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Er wordt een installatiescript meegeleverd die een grote hoeveelheid direct te gebruiken rubrieken aanmaakt. Uiteraard bent u niet verplicht om deze rubrieken te gebruiken en kunt u zelf een indeling maken die volledig op uw eigen rubrieken is gebaseerd.

Qua geld verdienen heeft het script aan mogelijkheden geen gebrek. U kunt in eerste instantie al een geldbedrag vragen wanneer een nieuwe gebruiker zich aanmeldt. Na betaling kan de gebruiker dan advertenties aanmaken en reageren op advertenties.

Tevens kunt u een rubriek op uw advertentie website zo instellen dat er betaald moet worden voor plaatsing van een advertentie binnen die rubriek. Per afzonderlijke rubriek kunt u instellen of er betaald moet worden voor de plaatsing van een advertentie en zo ja, hoeveel er betaald moet worden.

Bij het plaatsen van een advertentie kan een adverteerder tussen verschillende extra opties kiezen. Zo kan een adverteerder ervoor kiezen om een telefoonnummer aan de advertentie toe te voegen. Dit telefoonnummer zal dan bij de advertentie worden weergegeven. U kunt een geldbedrag vragen wanneer de adverteerder hiervoor kiest. Hetzelfde geldt voor het tonen van een website link bij een advertentie. Per optie kunt u een afzonderlijke prijs instellen via de beheeromgeving van het marktplaats script.

Het marktplaats script is geschreven in de scripttaal PHP en maakt gebruik van een MySQL database. Wilt u de website zien waarop het script wordt aangeboden, dan kunt u hier klikken. Op de website kunt u meer informatie over het marktplaats script vinden en kunt u het marktplaats script op een eenvoudige wijze kopen. Voor het gebruik van het script is geen diepgaande kennis van de techniek vereist. Verder wordt er ondersteuning geboden bij de installatie en het gebruik van het marktplaats script.