Marktplaats script

Zou u graag een marktplaats script in gebruik nemen zodat u op een eenvoudige manier een eigen marktplaats kunt beginnen, dan kunt u een betaalbaar marktplaats script kopen via deze link. Als u dat script installeert staat er direct een volledige advertentie website op uw webruimte. Er wordt direct een groot aantal rubrieken op uw eigen advertentie website voor u aangemaakt. U kunt ervoor kiezen om deze rubrieken te gebruiken maar het is ook mogelijk om een indeling te maken met uw eigen rubrieken.

Met behulp van een Mollie-koppeling kunt u met het marktplaats script heel eenvoudig inkomsten genereren. Zo kunt u direct bij de registratie van een nieuwe gebruiker al geld vragen. De gebruiker betaalt dan een geldbedrag om te kunnen reageren op advertenties en om eigen advertenties te mogen aanmaken.

Verder is het mogelijk om geld te vragen voor de plaatsing in specifieke rubrieken, ook wel betaalde rubrieken genoemd. Per rubriek kunt u de prijs van de plaatsing van een advertentie instellen via de beheeromgeving van het marktplaats script. Ook kunt u per rubriek de voor de zoekmachines relevante informatie invullen. Zoals de zoekwoorden (de zogeheten meta keywords) die aan de rubriek moeten worden gekoppeld en een beschrijving bedoeld voor de zoekmachines (de zogeheten meta description).

Ook kunt u voor extra opties bij een advertentie geld vragen. Denk daarbij aan het weergeven van een website link bij een advertentie. Of het weergeven van een telefoonnummer. Voor deze verschillende opties kunt u verschillende prijzen instellen in de beheeromgeving.

Bent u benieuwd geworden naar de overige mogelijkheden, dan kunt u via deze link op de website van de aanbieder van het script komen. Via die website is het script heel betaalbaar aan te schaffen.

Het betreft een mobielvriendelijk script. Zowel op het kleine scherm van een mobiele telefoon als op een computermonitor zullen de pagina’s van uw advertentie website leesbaar en duidelijk worden weergegeven.

U krijgt met het marktplaats script de volledige controle over de kleuren en de verschillende teksten op uw advertentie website. Wanneer u een marktplaats wilt beginnen voor een specifieke doelgroep, dan kan dat met het marktplaats script heel eenvoudig.