Advertentie website

Wilt u een eigen advertentie website maken, dan is het niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Met een advertentie script kunt u de website in elkaar zetten, zonder dat u diepgaande kennis van websites maken hoeft te hebben. In het advertentie script zitten allerlei functies die kenmerkend zijn voor een advertentie website. Een adverteerder kan direct na de installatie een advertentie op uw advertentie website plaatsen en bezoekers kunnen op deze advertentie reageren. U hoeft zelf niet meer te programmeren. Zo een advertentie script wordt ook wel een marktplaats script genoemd.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met een advertentie script. Zo kunt u in eerste instantie affiliate banners of banners van eigen producten op uw advertentie website toevoegen. Ook is het mogelijk om door middel van een Mollie-koppeling geld te verdienen aan diverse opties die u eenvoudig met uw advertentie website kunt aanbieden.

Als u dat wilt dan kunt u mensen laten betalen voor de registratie op uw advertentie website. Dit is heel gemakkelijk via het beheerpaneel van het advertentie script in te stellen. Een andere optie is het aanmaken van betaalde rubrieken. Voor het plaatsen van een advertentie in een betaalde rubriek, kan een adverteerder online via de Mollie-koppeling betalen. Daarbij heeft u de mogelijkheden om diverse betaalmethoden aan te bieden, zoals iDEAL en PayPal. Ook ondersteunt Mollie veel Belgische betaalmethoden.

Nog een andere mogelijkheid is geld verdienen met de vermelding van een website link of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit zijn extra opties die de adverteerder bij het aanmaken van een advertentie kan kiezen. Per optie kunt u afzonderlijk instellen hoeveel het kost.

De bovenstaande mogelijkheden zitten allemaal in het advertentie script van Vrolijk Internet Services. Dit advertentie script installeert een complete advertentie website op uw webhosting pakket. Er worden diverse rubrieken voor u aangemaakt. Het is ook mogelijk om de rubrieken helemaal naar uw eigen wensen aan te passen.