Advertentie website maken

Overweegt u om een advertentie website te maken? Een advertentie website maken kan heel eenvoudig met het advertentie script van Vrolijk Internet Services. Het advertentie script wordt ook wel het marktplaats script genoemd. Dit script wordt geleverd met een afzonderlijk installatieprogramma welke alvast een groot aantal rubrieken voor u neerzet. Zo kunt u direct na de installatie al gebruik maken van uw eigen advertentie website.

Uiteraard kunt u de rubrieken ook helemaal naar uw eigen wens aanpassen. Het is zelfs mogelijk om uw volledige advertentie website zodanig aan te passen, dat deze uitstekend aansluit bij een bepaalde doelgroep. Een eigen marktplaats beginnen voor heftrucks? Dat is met het marktplaats script van Vrolijk Internet Services mogelijk.

Inkomsten generen kan met het advertentie script op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld (affiliate) banners op uw advertentie website plaatsen. Deze zijn via de beheeromgeving van het script heel gemakkelijk op uw advertentie website te plaatsen. Ook is het marktplaats script heel eenvoudig aan Mollie te koppelen, zodat u op uw advertentie website verschillende betaalde opties kunt aanbieden.

U kunt per rubriek instellen of er kosten verbonden zitten aan het plaatsen van een advertentie in die rubriek. Via de Mollie-koppeling kunt u een groot aantal betaalmethoden aanbieden, waaronder een aantal Belgische betaalmethoden zoals Bancontact.

Als u wilt kunt u ook geld vragen voor de registratie op uw advertentie website. Een nieuwe gebruiker betaalt dan een bepaald bedrag en kan vervolgens onbeperkt advertenties plaatsen op uw website en reageren op advertenties.

Zou u graag het marktplaats script van Vrolijk Internet Services gebruiken om uw eigen marktplaats te bouwen? Dan kunt u via deze link de website van Vrolijk Internet Services bezoeken. Op die website kunt u het marktplaats script kopen.

Via het meegeleverde installatiescript is het installeren van het script op uw webhosting pakket heel gemakkelijk. Ook is het mogelijk om de installatie door Vrolijk Internet Services te laten doen.