Eigen marktplaats beginnen

U kunt met nauwelijks technische kennis een eigen marktplaats beginnen. Wat ervoor nodig is, is een zogeheten marktplaats script of advertentie script. Dit is een PHP script die u op uw webruimte installeert. Het PHP script bevat de functionaliteiten van een advertentie website. Na de installatie staat er op uw webruimte een advertentie website die direct te gebruiken is.

Het marktplaats script van Vrolijk Internet Services is een recent ontwikkeld script waarmee het beginnen van uw eigen marktplaats een fluitje van een cent is. Het marktplaats PHP script bevat een aantal interessante mogelijkheden voor het genereren van online inkomen. Zo kunt u voor verschillende mogelijkheden op uw advertentie website een geldbedrag rekenen. Bijvoorbeeld wanneer een adverteerder bij zijn advertentie een link naar zijn website wil toevoegen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden van het marktplaats script zijn, dan kunt u hier klikken. De link brengt u naar een pagina met meer informatie over het script. Het marktplaats script kopen kan heel eenvoudig via de website. U betaalt online. Na de betaling kunt u het marktplaats script meteen downloaden en installeren op uw webhosting pakket. Ook is het mogelijk om de installatie zonder extra kosten door Vrolijk Internet Services te laten doen.

Standaard is het script zo ingesteld dat het plaatsen van een advertentie gratis is. Maar het is mogelijk om voor het plaatsen binnen bepaalde rubrieken een prijs in te stellen. De betaling verloopt online en wanneer de betaling is gelukt, dan wordt de advertentie direct zichtbaar voor bezoekers.

Het installatiescript zet een groot aantal categorieën voor u klaar om direct te gebruiken. Wilt u deze categorieën niet gebruiken maar uw eigen categorieën, dan is dat ook mogelijk. In het scherm voor categorieënbeheer maakt u heel gemakkelijk een nieuwe categorie aan, bewerkt u een bestaande categorie of verwijdert u een categorie. Via een formulier in het beheerpaneel voert u de gegevens van de nieuwe categorie in of past u de gegevens van een bestaande categorie aan.