Eigen marktplaats

Met een marktplaats script kunt u heel gemakkelijk uw eigen marktplaats beginnen. Er wordt door het script een beheeromgeving geïnstalleerd waarmee u heel makkelijk diverse aanpassingen aan uw advertentie website kunt doen. Het script kunt u installeren op een webhosting pakket dat ondersteuning biedt voor het gebruik van PHP scripts en waar u een MySQL database kunt gebruiken.

In de beheeromgeving kunt u veel dingen op uw advertentie website aanpassen. Zo kunt u de op uw advertentie website gebruikte rubrieken volledig aanpassen. U kunt geld vragen voor de plaatsing van advertenties in bepaalde rubrieken. Maakt u daar gebruik van, dan is per afzonderlijke rubriek in te stellen hoeveel de plaatsing van een advertentie kost.

Wilt u ook een eigen marktplaats beginnen met behulp van een script, dan kunt u eens een kijkje nemen op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Dat bedrijf biedt een betaalbaar PHP script aan waarmee u binnen een handomdraai uw eigen advertentie website in de lucht heeft. Na het installeren kunt u inloggen in het beheerpaneel en daar allerlei wijzigingen aan uw website doorvoeren.

Zo is een kleur op uw advertentie website heel makkelijk aan te passen. U hoeft niets over kleurcodes te weten om de kleuren van uw website in te stellen. Ook kennis van HTML en CSS is niet nodig. Kleuren voor de verschillende elementen van uw advertentie website kiest u op een heel simpele wijze in het beheerpaneel met behulp van een kleurkiezer.

Voor geld verdienen is er aan mogelijkheden geen gebrek. U kunt affiliate banners plaatsen op uw advertentie website en een bedrag vragen voor de registratie van een nieuwe gebruiker. Zoals eerder geschreven op deze pagina kunt u ook betaalde rubrieken maken. Tevens zijn er extra opties die een adverteerder bij het plaatsen van een advertentie kan kiezen, zoals de vermelding van een website link of een telefoonnummer bij de advertentie. Voor deze extra opties zijn afzonderlijke prijzen in te stellen in het beheerpaneel.