CMS beheer

Voor het beheer van uw website is het verstandig gebruik te maken van een content management systeem, vaak afgekort als CMS systeem. Als u een CMS systeem gebruikt, dan kunt u aanpassingen aan uw website eenvoudig aanbrengen via een beheerpaneel. Meestal zal er niet veel technische kennis van u worden verwacht voor het doen van simpele aanpassingen, zoals het toevoegen van een nieuwe pagina aan uw website of het uploaden van een plaatje.

Dit maakt een CMS systeem nuttig voor iedereen die op een eenvoudig manier de website wil beheren. Een groot voordeel van het gebruik van een CMS systeem is dat u aanpassingen via uw browser kunt doorvoeren en dat u over het algemeen geen aanpassingen in PHP of HTML bestanden hoeft te doen.

Voor wat betreft het design van uw website kunt u vaak kiezen uit verschillende layouts die bij het CMS systeem worden meegeleverd. Wilt u geen webdesigner inhuren, dan is het gebruik van een CMS systeem samen met één van de meegeleverde layouts een prima alternatief.

Wilt u gebruikmaken van een betaalbaar CMS systeem waarmee u snel kunt beginnen met het bouwen van uw eigen website, dan kunt u deze website eens doornemen. Het betreft de website van Vrolijk Internet Services, de aanbieder van een CMS systeem dat zeer snel en eenvoudig te installeren is. Een groot voordeel van het CMS systeem boven een gratis CMS pakket zoals WordPress, is dat u geen uitbreidingen hoeft te installeren voor het plaatsen van formulieren op uw website en het online ontvangen van betalingen.

Met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services kunt u direct na de installatie al formulieren aan uw website toevoegen, zonder dat daarvoor een extensie nodig is. Ook kunt u het CMS systeem heel gemakkelijk aan de betaalprovider Mollie koppelen en betalingen ontvangen voor producten die u via uw website verkoopt. Ook hiervoor is geen extensie nodig. Het is onderdeel van het basissysteem.