CMS systeem

Wellicht wilt u, in plaats van een eigen marktplaats, een reguliere website beginnen. Dat is prima te doen met behulp van een CMS systeem. CMS staat voor content management systeem oftewel inhoudsbeheersysteem. Het gaat om een stukje software die u in staat stelt om op een hele eenvoudige manier wijzigingen aan te brengen. Wijzigingen die u via het beheerpaneel van het CMS systeem doorvoert, zijn direct aan de voorkant van uw website zichtbaar.

Een groot voordeel dat het gebruik van een CMS systeem met zich meebrengt, is dat u nauwelijks iets over de techniek erachter hoeft te weten. U kunt zich volledig concentreren op de inhoud van uw website, zonder dat u vertraging oploopt door allerlei technische mankementen. Iets wat eerder wel het geval kan zijn wanneer u zelf vanaf nul iets opbouwt in PHP, HTML en CSS (de talen waarmee de CMS systemen worden ontwikkeld). In het bijzonder wanneer het maken van websites geen kernactiviteit van u is, is het belangrijk dat u zich over de technische aspecten hiervan geen zorgen hoeft te maken.

Zou u graag een CMS systeem gebruiken waarmee u snel online bent met uw nieuwe website en waarbij het beheer op een heel gemakkelijke manier te doen is, dan kunt u het CMS systeem van Vrolijk Internet Services eens bekijken. Veel problemen die men heeft bij het gebruik van het gratis CMS systeem WordPress, daar heeft men bij het CMS systeem van Vrolijk Internet Services geen last van.

Zo kan men direct e-commerce activiteiten ontplooien zonder extra plug-ins te hoeven installeren. Anders dan bij WordPress, waarbij voor e-commerce extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd, kunt u met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services direct beginnen met het verkopen van producten en diensten via uw website. Bent u op zoek naar een CMS systeem voor uw zakelijke website, dan is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services een interessante optie.

U kunt met het CMS pakket direct een contactformulier plaatsen op uw website. Het installatie script maakt er één voor u aan als u daarvoor kiest. Waar bij WordPress eerst de uitbreiding Contact Form 7 geïnstalleerd moet worden voor het plaatsen van formulieren, is bij het CMS systeem van Vrolijk Internet Services onderdeel van de basisfunctionaliteit. U loopt dus geen vertraging op met het installeren van uitbreidingen en u hoeft geen extra kosten te maken voor het inschakelen van externe expertise om dit installeren voor u te laten doen.