CMS afkorting

Wanneer men het heeft over een CMS systeem, dan bedoelt men een content management systeem. Een content management systeem is een inhoudsbeheersysteem voor de website. Met een CMS pakket kunt u heel gemakkelijk wijzigingen op uw website aanbrengen. Dit gebeurt met behulp van een beheerpaneel, waarop u met uw beheerdersaccount kunt inloggen.

Na het inloggen kunt u naar de verschillende beheerschermen navigeren. Verschillende onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm. Er is bijvoorbeeld een scherm voor het beheren van de pagina’s op uw website. En een scherm voor het aanpassen van de formulieren die u op uw website heeft staan. Nadat u een aanpassing heeft gedaan, zal de wijziging direct zichtbaar zijn aan de voorkant van de website.

Op de pagina CMS afkorting kunt u meer lezen over de mogelijkheden die u met een CMS systeem tot uw beschikking krijgt. U kunt in dat artikel tevens een groot aantal voordelen vinden dat het gebruik van een CMS systeem u biedt. Via de website waar de link naartoe wijst kunt u bovendien direct betaalbaar een CMS pakket kopen.

Het CMS systeem dat u via de bovenstaande link kunt aanschaffen bevat een aantal thema’s die u voor uw eigen website kunt gebruiken. Zo hoeft u geen ontwerp meer door een web designer te laten maken, maar kunt u gewoon een bij het CMS systeem geleverd thema selecteren.

Waar bij andere CMS pakketten voor bepaalde functionaliteiten een extensie nodig is, zitten een aantal van deze functionaliteiten al in het basissysteem van het CMS systeem dat via de link te vinden is. Zo kunt u direct na de installatie uw website koppelen aan Mollie. Mollie is een betaalprovider waarmee u online betalingen kunt ontvangen. Daarbij kan van een groot aantal verschillende Nederlandse en Belgische betaalmethoden gebruik worden gemaakt, waaronder betalen met PayPal, iDEAL, Bancontact, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net en ING Home’Pay.