Startpagina script

Met het startpagina script heeft u geen verstand van PHP-scripts programmeren nodig om uw eigen startpagina website te beginnen. Het startpagina script is zo in elkaar gezet dat u alle wijzigingen op uw website via een beheeromgeving kunt doorvoeren. U logt in met uw beheerdersaccount op deze omgeving en kunt daar vanuit verschillende beheerschermen wijzigingen op uw startpagina website aanbrengen.

Het startpagina script is ontwikkeld in de scripttaal PHP 7 en maakt gebruik van een MySQL database. In vergelijking met de andere scripts die er te vinden zijn, gaat het om een vrij nieuw script. Dat in tegenstelling tot de andere scripts een responsive design heeft, waardoor de diverse dochterpagina’s er zowel op een mobiele telefoon als op een groot computerscherm uitstekend uitzien.

Met het startpagina script is het mogelijk om inkomsten te generen. In eerste instantie kunt u links verkopen op uw startpagina website. U kunt het startpagina script heel gemakkelijk aan Mollie koppelen. Met Mollie kunnen uw bezoekers betalen via een groot aantal betaalmethoden, waaronder ook Belgische betaalmethoden zoals Bancontact, Belfius Pay Button en ING Home’Pay.

U kunt zelf de prijzen instellen voor een link. Daarbij kunt u voor een link op de voorpagina een andere prijs hanteren dan een link op één van de dochterpagina’s. Via een “link toevoegen” formulier meldt uw bezoeker op een heel gemakkelijke manier een nieuwe link aan. Na het versturen van dit formulier komt er een betaalscherm tevoorschijn waarmee de bezoeker online voor de link kan betalen. De bezoeker kan zelf een dochterpagina en een rubriek kiezen bij het aanmelden van een link.

Wilt u weten waar u dit handige startpagina script kunt kopen? Via deze website kunt u het script online aanschaffen. Het script is heel eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Komt u er niet uit dan kunt u het script ook op uw webhosting pakket laten installeren door Vrolijk Internet Services. Vrolijk Internet Services is de ontwikkelaar en de aanbieder van het startpagina script.