Eigen startpagina maken

Er zijn diverse manieren om een hogere online vindbaarheid te realiseren. Een voorbeeld is het opzetten van een eigen startpagina website. Daarop kunnen verschillende dochterpagina’s worden geplaatst. Elke dochterpagina kan een los onderwerp behelzen. U maakt dan voor ieder onderwerp gerelateerde backlinks aan.

Wanneer u losse dochterpagina’s aanmaakt hoeft u geen losse mappen op de webserver aan te maken. Het script handelt automatisch het weergeven van de juiste dochterpagina af. Het scheelt u daarom ook tijd om uw linkverzameling in te richten. U hoeft dus niet met een FTP programma mappen aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s op uw website. U beheert de website simpelweg vanuit een centraal bereikbare beheeromgeving.

Via het artikel kunt u meer lezen over een startpaginascript waarmee u eenvoudig backlinks kunt verkopen. U kunt 2 verschillende prijzen rekenen voor een reguliere link en een op de homepagina geplaatste link. U kunt diverse rubrieken aanmaken op een dochterpagina. Binnen deze rubrieken plaatst u de gewenste links. Wanneer iemand een link op uw website koopt, kan hij of zij kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek waarin de link geplaatst dient te worden.

Het script kan worden gekoppeld aan zowel Mollie als DigiWallet voor het verwerken van de online betalingen. Wanneer een linkplaatsing is gedaan en de betaling is succesvol afgerond, dan wordt de link automatisch toegevoegd aan de startpagina en ontvangt de aanmelder een factuur van de linkplaatsing. Indien gewenst kunt u het script ook zo instellen dat er met een retourlink kan worden betaald.

Naast reguliere links kunnen er ook widgets op een startpagina worden geplaatst. Daarbij kunt u denken aan een nieuwsblokje. Ook een weerkaartje behoort bij het hierboven genoemde script tot de mogelijkheden. U hoeft alleen op de link hierboven te klikken om meer informatie over het betreffende script te vinden. Voor slechts enkele tientjes haalt u een krachtig startpaginascript in huis, waarmee u een heus startpagina imperium kunt opzetten.

Mijnwebsitestarten.nl is een voorbeeld van een website die is gemaakt met het startpagina script.