Eigen startpagina samenstellen

Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij opgedeeld in verschillende rubrieken. Elke rubriek kan daarbij een deelonderwerp omvatten.

Op de hierboven vermelde pagina staan verschillende startpagina websites vermeld. Via deze websites is het mogelijk een eigen startpagina samen te stellen. Daarbij heeft u de volledige controle over de indeling van uw eigen startpagina. U kunt naast backlinks ook informatieve content op uw startpagina plaatsen.

De startpagina’s die u via dit artikel kunt vinden geven u ook de mogelijkheid om RSS feeds in te laden. RSS feeds bieden u een interessante mogelijkheid om nieuws te tonen aan de bezoekers van uw eigen startpagina. Daarbij blijft het nieuws automatisch actueel en hoeft u zelf niets te doen om het nieuws actueel te houden.

Ook bieden de startpagina’s die u via de bovenstaande link kunt vinden de mogelijkheid om de kleuren van uw eigen startpagina te wijzigen. Daarbij is het per individuele rubriek mogelijk om aparte kleuren in te stellen. Hiermee kunt u de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toetrekken. Marketingtechnisch is dat interessant.

Begint u via de 2e link die u in dit artikel kunt vinden een eigen startpagina website, dan krijgt u ook de mogelijkheid om de gehele website via het beheerpaneel te wijzigen. De globale kleurstelling kan bijvoorbeeld worden aangepast. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om zich aan te melden via het aanmeldformulier op uw website. Na het invullen van dit formulier wordt er een gebruikersaccount aangemaakt en kan de bezoeker zijn eigen startpagina samenstellen en beheren.